Tietoa meistä

Nico

Valmistunut 2002 fysioterapeutiksi (AMK) Lisäkoulutuksia seuraavilla alueilla: -Ortopedisen Manuaalisen Terapian kaularankakurssi -Kinesioteippaukset -Syventävä anatomia -Kinestetiikka -Neuraalikudoksen mobilisointi -Urheiluvammat ja niiden mekanismi -Muistisairaan kuntoutus

Nico Guerrero

Fysioterapeutti

Nico@terapiapiste.fi

 +358 505446953

Kati

Olen valmistunut fysioterapeutiksi (AMK) vuonna 2007 ja Vodder-lymfaterapeutiksi vuonna 2017. Lisäksi olen opiskellut liikuntalääketieteitä avoimessa yliopistossa.

Kati Kesti

Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti

Kati@terapiapiste.fi

 +358 400398592

saulinaama

Valmistunut fysioterapeutiksi (AMK) vuonna 2013 ja koulutetuksi hierojaksi vuonna 2008. Lisäkoulutukset: -Kinesioteippaukset -Faskiamanipulaatiot -Lihaskalvojen mobilisoiva hieronta -Urheiluhieronta

Sauli Ylisuvanto

Fysioterapeutti, Omt erikoistuva, Urheiluhieroja

Sauli@terapiapiste.fi

 +358 405915352

Pikainen kurkistus meidän tiloihin

Keitä me olemme ja mitä teemme

Olemme itsenäinen terapiatiimi joka tekee ahkerasti töitä jotta asiakkaidemme vointi olisi huomattavasti parempi. Asiakasprofiilimme on hyvinkin eritaustaista. Pääasiallisesti meillä käy työikäisiä, kuntoutujia, urheilijoita, nuoria, ikäihmisiä,  jotka haluavat tai tarvitsevat hyvää hoitoa.

 

Miksi kannattaa tulla juuri meille?

Hintatasomme on edullinen koska teemme kaiken itse eikä meillä ole piilotettuja toimistomaksuja.

Emme myöskään kaupittele ylimääräisiä tuotteita (kuten tyynyjä tai parantavia geelejä). Voit tulla meille juuri sellaisena kuin olet – se riittää meille.

Fysioterapia

Fysioterapia on yhdistelmiä eri hoitomenetelmistä jonka tavoitteena on ylläpitää, parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista sekä vähentää kipuja.

Lymfaterapia

Lymfaterapia on kehon imunestekierron elvyttämistä aktivoimalla imusuoniston toimintaa. 

Hieronta

Hieronta on pehmytkudoksen mekaanista muokkausta. Terapiapisteessä klassisen hieronnan tavoitteena on saada lihaksistoa rennommaksi.